OUR EVENT

    UPCOMING PROGRAM

    • Ebook Strategi Naikkan Followers, Engagement dan Jualan Secara Digital 2023

      Susah nak dapat PELANGGAN. Mencabar nak tambah FOLLOWER baru di media sosial? ENGAGEMENT komen dan share makin TERUK. Haa sebab tu saya nak bantu anda dengan Ebook Strategi Naikkan Followers, Engagement dan Jualan Secara Digital 2023 percuma jer.
      Ebook Strategi Naikkan Followers, Engagement dan Jualan Secara Digital 2023
    OUR EVENT

    UPCOMING PROGRAM

    • Ebook Strategi Naikkan Followers, Engagement dan Jualan Secara Digital 2023

      Susah nak dapat PELANGGAN. Mencabar nak tambah FOLLOWER baru di media sosial? ENGAGEMENT komen dan share makin TERUK. Haa sebab tu saya nak bantu anda dengan Ebook Strategi Naikkan Followers, Engagement dan Jualan Secara Digital 2023 percuma jer.
      Ebook Strategi Naikkan Followers, Engagement dan Jualan Secara Digital 2023
      OUR EVENT

      UPCOMING PROGRAM

      • Ebook Strategi Naikkan Followers, Engagement dan Jualan Secara Digital 2023

        Susah nak dapat PELANGGAN. Mencabar nak tambah FOLLOWER baru di media sosial? ENGAGEMENT komen dan share makin TERUK. Haa sebab tu saya nak bantu anda dengan Ebook Strategi Naikkan Followers, Engagement dan Jualan Secara Digital 2023 percuma jer.
        Ebook Strategi Naikkan Followers, Engagement dan Jualan Secara Digital 2023
      WHAT OUR FOCUS

      DELIVER RIGHT SOLUTION FOR BUSINESS GROWTH

      Copywriting
      Marketing
      Branding
      Sales
      1.4 3 M
      Follower Najib Asaddok
      85
      Peserta Sejak 2018
      1
      Tahun Pengalaman
      1
      Anugerah

      WHY CHOOSE US

      Momentum Internet adalah syarikat yang bersemangat membantu usahawan capai impian mereka. Dengan memahami keadaan usahawan sekarang dan manfaatkan pengalaman dan pengetahuan, kami menyokong sepenuhnya usahawan. Dengan mengajar teknik perniagaan dari sumber yang paling berkesan & sesuai dalam menguruskan perniagaan.

      CASE STUDY

      What our PARTICIPANT says?

      5/5

      Nak capai sesuatu yang kita tak pernah capai tak semudah yang diimpikan. Ianya memerlukan kegigihan, komitmen, kesungguhan dan tindakan yang luar biasa. Kami percaya kejayaan yang kami ada hari ini, adalah berkat dari berguru dengan Pakar Pemasaran Sifu Najib Asaddok yang banyak menyuntik keyakinan kami, hari demi hari.”

      Hemrul & Misyael

      Pengasas Chef Tako

      5/5

      Bimbingan dan tunjuk ajar daripada Tuan Najib Asaddok telah mengubah hidup saya daripada seorang suri rumah kepada usahawan yang capai jualan 6 angka sebulan. Terima kasih Sifu dan Team Momentum sebab banyak beri tunjuk ajar, nasihat dan bimbing saya sehingga berjaya ke tahap ini”.

      Diana dyan

      Partner Sara Anna HQ

      5/5

      Bertahun cari bisnes apa yang boleh tampung kehidupan. “Satu hari nanti berkat usaha dan doa, aku pasti akan berjaya”. Pada akhir tahun 2017, Mira jumpa bisnes emas. Masa tu, strugglenya Tuhan sahaja yang tahu. Sifu selalu ajar keep humble dan jangan berlagak dan sombong walaupun dah berjaya dalam perniagaan. 

      Zulatikah & Damirah

      Founder Miragold

      THE TRAINER

      Trainer OF Momentum Internet

      OUR CERTIFICATE

      WE'RE CERTIFIED BY?

      OUR AWARD

      ACHIEVEMENT AWARD

      SOCIAL MEDIA COVER

      WE'RE ON SOCIAL MEDIA

      Dapatkan Buku PERCUMA : 
      30 Idea Posting di Media Sosial 
      yang bernilai RM199 hari ini Sekarang!!!

      Semak Email & Download. Mudah, kan? Jom tebus E-book!