Advance Roket Bisnes - ARB

Advance roket bisnes titik permulaan seorang usahawan yang ingin online-kan bisnes mereka. Sebelum belajar Facebook Ads, anda perlu tahu nak tulis copywriting yang betul-betul memukau pelanggan supaya rebut produk anda. Barulah anda tak melebur duit di Facebook Ads. Ilmu-ilmu di Advance Roket Bisnes buatkan bisnes anda mudah dilihat oleh orang ramai dan mendapat perhatian di sosial media.

Fokus ARB

1.Rahsia Pengaruh Pelanggan Dengan Media Sosial

Social Media adalah tempat paling ramai orang diami sekarang. Rugi jika anda tidak gunakan peluang ini sebaiknya. Kuasai dan pengaruh pelanggan secara online dengan strategi serta teknik mudah dan berkesan. 

2.Kenal Pelanggan Tepat Dan betul

Salah satu punca bisnes banyak melebur dalam online adalah disebabkan usahawan tidak kenal pelanggan yang betul dan tepat. Bila salah langkah, maka pelanggan yang datang hanya bertanya saja tidak membeli. 

3. Teknik struktur copywriting memukau

Langkah demi langkah anda kuasai bagaimana untuk membina copywriting atau pun ayat iklan yang boleh memukau pelanggan rebut produk/servis anda secara online. Ayat tak power, lemau adalah punca pelanggan cabut. 

4.Tarik Pelanggan Gunakan Facebook

Ramai usahawan ada Facebook tapi tak ramai yang tahu bahawa dengan Facebook boleh tarik ribuan pelanggan. Biar kami bongkarkan kepada anda untuk tarik ribuan pelanggan seperti yang kami telah bantu usahawan-usahawan yang lain.

5. Bina Jenama Pengaruh Pelanggan

Jenama sangat penting untuk pelanggan sentiasa ingat anda dan bisnes anda. Tapi masalahnya ramai usahawan di Malaysia letak nama yang pelik-pelik sehingga susah untuk orang sebut, apatah lagi nak ingat. Jadi, kami kongsikan kepada anda untuk bina jenama bisnes dengan betul.

6. Marketing Funnel

Ramai usahawan sibuk terus nak jual. Itu punca kenapa pelanggan lari bila nampak brand anda di social media. Marketing adalah memujuk pelanggan dan proses ini ada beberapa langkah yang anda perlu ambil tahu. Bukan terus buat sales.

7. Strategi Capai RM1juta Setahun.

Nak capai RM1juta tapi tak tahu cara dan laluan yang betul. Macam mana nak capai kalau tak tahu. Jika sebelum ini anda rasa susah sangat nak capai RM1juta, kami ada cara untuk tunjukkan anda jalan yang betul.

8. Rahsia 8 Emosi Pelanggan

Adakah anda betul-betul dah faham apa keinginan pelanggan anda? Bukan hanya produk semata-mata. Ada beberapa perkara yang anda terlepas pandang selama ni. 8 Emosi ini mudahkan anda untuk buat tawaran menarik dan copywriting yang lagi power.