BUKU

ANTARA BUKU UNTUK BISNES ANDA

4 Turbo Copywriting

Copywriting Santai

Anda akan belajar copywriting dengan konsep paling santai, mudah difahami dan menghiburkan. Anda akan rasa seronok membaca buku ini dari helaian pertama hingga akhir.

Jentik Emosi Pelanggan

Anda akan pelajari sikap dan karakter pelanggan ideal anda yang bakal mudahkan anda jentik emosi mereka dan buat mereka jatuh cinta kepada anda. Amacam?

Kuasai 4 Media Sosial Utama

Memahami “Hot Button” pelanggan untuk pengaruhi mereka, hasilnya mereka mudah buat keputusan untuk dapatkan produk anda. Bukan sekali, tetapi berkali-kali.

Tindakan Luar Biasa

Tetapkan Mindset

Matlamat Yang Jelas

Capai Kejayaan Kecil Pertama

Upgrade Ilmu

Bersedia Berubah

Disiplinkan Diri

Gembira Dengan Kejayaan Lain

Buat Jer!

Buat Jer!

Tindakan Luar Biasa

Tetapkan Mindset

Matlamat Yang Jelas

Capai Kejayaan Kecil Pertama

Upgrade Ilmu

Bersedia Berubah

Disiplinkan Diri

Gembira Dengan Kejayaan Lain

Roket Momentum Bisnes

Teknik Online Roket Marketing

Pelajari Teknik ORM yang terbukti berkesan. Dah ramai usahawan berjaya capai sales sehingga 6 angka

STRATEGI ONLINE BISNES KEKAL LAMA

Rahsia bisnes kekal lama adalah "Love Your Customer More". Cara nak jadikan prospek anda menjadi client yang beli dari anda berulang kali.

SKILL TARIK & PENGARUH PELANGGAN

Kenapa nak perlukan Copywriting Memukau? Kenapa Bisnes perlukan Brand Awarness? Kalau anda tak faham2 perkara ini, susah prospek nak 'melekat' dengan bisnes anda

F.A.Q.

Maklumkan pada team kami melalui email order@momentuminternet.com. Sertakan bukti gambar bungkusan parcel dan item yang rosak.

Maklumkan pada team kami melalui email order@momentuminternet.com. Sertakan butiran diri nama, email, no telefon, no invoice (jika ada)

Hubungi team kami melalui email order@momentuminternet.com. Sertakan butiran diri nama, email, no telefon, no invoice (jika ada), bukti bayaran telah ditolak dari akaun

Jika perlukan bantuan untuk membeli, klik (https://momen.tm/bantusayanakbuku) untuk dapatkan bantuan

Mohon buat semakan di bahagian email. Jika tiada, mohon semak di bahagian spam atau promotion Jika tiada, Hubungi team kami melalui email order@momentuminternet.com. Sertakan butiran diri nama, email, no telefon

Maaf buat masa ini pihak kami tidak dapat membuat penghantaran ke luar negara, hanya semenanjung Malaysia, Sabah dan Sarawak.

Maklumkan pada team kami melalui email order@momentuminternet.com. Sertakan butiran diri nama, email, no telefon, no tracking

Boleh klik button “Info Lanjut” di atas untuk dapatkan tawaran terkini.