• Sub title goes here

  Slide Item 2

  Overview

  Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.
 • Sub title goes here

  Slide Item 3

  Overview

  Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

  Momentum Internet Sdn Bhd ditubuhkan pada 07 Februari 2014 oleh Mohd Najib Bin Asaddok selaku Ketua Pegawai Eksekutif (CEO). Perniagaan yang dijalankan oleh Momentum Internet Sdn Bhd ialah berasaskan latihan dan perunding pemasaran digital. Oleh itu, penubuhan syarikat adalah bertujuan membantu usahawan dan perniagaan menggunakan sepenuh potensi pasaran secara dalam talian (online).

  Happy
  Place

  Your suppliers take care of the rest. Quality Assured. Far quitting dwelling graceful the likewise received building.

  Modern
  Lifestyle

  Home Accessories

  Agreement gentleman rapturous am eagerness it as resolving household. Direct wicket little of talked lasted formed or it.

  Baby Boy

  How to Make Happy Your Baby Boy With Best Products

  Program Akan Datang

  • Roadtour Momentum Bisnes 2022

   Program ini akan membantu anda mengenal pasti apa kesilapan yang sering dilakukan peniaga yang perlu di elakkan. Apa trend pemasaran terkini di Media Sosial dan Strategi yang paling berkesan untuk anda lakukan SEGERA untuk Tarik Pelanggan dan Naikkan Jualan Anda.

   Roadtour Momentum Bisnes 2022
  • Intensif Momentum Pemasaran Internet

   Dalam program IMPI, usahawan belajar kuasai gunakan Facebook dengan cara yang betul, mudah dan berikan IMPAK besar kepada sales.

   Intensif Momentum Pemasaran Internet
  • Advance Roket Bisnes

   Kuasai Pelanggan Online Dengan Pantas Anda pada
   24hb - 26hb Jun 2022.
   Advance Roket Bisnes

   Roketkan Bisnes Anda Dengan

   Copywriting

   Marketing

   Branding

   Sales

   Kuasai Semua Aspek Onlinekan Perniagaan

   Penyelesaian No 1 Anda Dalam Mengembangkan Perniagaan anda 

   Pencapaian Kami

   1.4 3 M
   Follower Najib Asaddok
   85
   Peserta Sejak 2018
   1
   Tahun Pengalaman
   1
   Anugerah

   Apa Kata Mereka Yang Berjaya

   Hemrul & Misyael
   Pengasas Chef Tako

   “Nak capai sesuatu yang kita tak pernah capai tak semudah yang diimpikan. Ianya memerlukan kegigihan, komitmen, kesungguhan dan tindakan yang luar biasa. Kami percaya kejayaan yang kami ada hari ini, adalah berkat dari berguru dengan Pakar Pemasaran Sifu Najib Asaddok yang banyak menyuntik keyakinan kami, hari demi hari.”

   Diana Dyan
   Partner Sara Anna HQ

   “Bimbingan dan tunjuk ajar daripada Tuan Najib Asaddok telah mengubah hidup saya daripada seorang suri rumah kepada usahawan yang capai jualan 6 angka sebulan. Terima kasih Sifu dan Team Momentum sebab banyak beri tunjuk ajar, nasihat dan bimbing saya sehingga berjaya ke tahap ini”.

   Zulatikah & Damirah
   Founder Miragold

   “Bertahun cari bisnes apa yang boleh tampung kehidupan. “Satu je masa tu Mira fikir, satu hari nanti berkat usaha dan doa, aku pasti akan berjaya”. Pada akhir tahun 2017, Mira jumpa dengan bisnes emas. Masa tu Allahu, strugglenya tuhan sahaja yang tahu. Sifu tak pernah sekali pun ajar Mira untuk berlagak dan sombong. Bahkan, Sifu selalu ajar Mira dan Zul untuk keep humble!

   Pensijilan Yang Diiktiraf

   Anugerah Yang Diterima

   Liputan Media Tempatan

   Dapatkan Akses Video Khas : Strategi Tarik Pelanggan Gunakan Media Sosial bernilai RM699 Secara PERCUMA Sekarang!!!