Intensif Momentum Pemasaran Internet - IMPI

Ramai usahawan yang menggunakan Platfrom Facebook melebur banyak duit sebab tidak menggunakannya tanpa ILMU yang betul. Ini adalah masalah UTAMA usahawan. Akibatnya modal marketing dah dikeluarkan. Dalam program IMPI, usahawan belajar kuasai gunakan Facebook dengan cara yang betul, mudah dan berikan IMPAK besar kepada sales.

Fokus IMPI

1. Like Marketing

Selalu orang tanya Boost Post boleh ke? Jawapan yang kami bagi “Sila Sedekah Free” dan hanguskan duit tu. Nak ke? Like Marketing sangat berikan IMPAK besar dalam process perkuatkan Brand anda. Yelah buat bisnes Online dan anda tak ada follower nak jual servis dan product pada siapa?

2. Brand Awareness

Dah ada followers duduk senyap jer pun tak boleh juga. Dalam bisnes perkara paling penting buat orang NAMPAK!. Nak tanya sikit ni, berapa kali nampak iklan Milo selama anda hidup? Sekali?Puluh Kali?Ratus Kali?Ribu Kali? Or Juta Kali?..Jap nak tanya rumah anda ada Milo? Macam tu lah process orang nak buat pilihan. Bakal pelanggan akan pilih apa yang selalu nampak sahaja.

3. Iklan Sales ( Post Engament )

Hidup ni kita sentiasa dalam process MENJUAL. Tapi apa yang kami tekankan adalah NAK menjual tapi jangan MENJUAL. Macam mana eak? Kat sini lah anda belajar nak buat sales dengan cara “Soft Sales” dengan menggunakan teknik dalam class Advance Roket Bisnes dan di gunakan teknik fb ads Post Engagement. .

4. Setting Page

Dalam IMPI perkara UTAMA kene betulkan adalah dari segi setting. Sebab ramai salah setting peringkat permulaan menyebabkan banyak ada tak approve dan jadi MAHAL. Untuk kali pertama anda kene tahu setting yang mudah ni dahulu. Tapi kesan BESAR pada bisnes online anda..!