Platinum adalah Program yang di wujudkan untuk proses Mentoring selama 12 bulan bersama Tuan Najib Asaddok dan Team Trainer Momentum Internet.

Dengan adanya coaching selama 12 bulan ini, Momentum Internet dapat membantu USAHAWAN naikkan sales mereka dengan strategi dan formula yang telah Momentum Internet pakai.

Program Ini Telah menghasilkan banyak “RESULT” luar biasa kepada USAHAWAN yang betul-betul berikan 300% komitmen dalam sesi pembelajaran secara offline dan online.

Industry

Benefits

1. Advance Roket Bisnes (ARB)

Program ini berlansung 3 atau 4 kali dalam masa setahun. Tujuan ARB ini diadakan untuk Usahawan lebih kenal siapakah pelanggan mereka dan lebih memahami emosi pelanggan kerana setiap tindakan manusia ada berdasarkan EMOSInya.

Banyak modul ARB adalah tekankan tentang PEOPLE, PEOPLE, & PEOPLE.

Program ini telah di hadiri seramai 5000 orang Peserta sepanjang tahun 2016 sehingga tahun 2020.

2. Intensif Momentum Pemasaran Internet (IMPI)

Ramai usahawan yang menggunakan Platfrom Facebook melebur banyak duit sebab tidak menggunakannya tanpa ILMU yang betul. 

Ini adalah masalah UTAMA usahawan. Akibatnya modal marketing dah dikeluarkan. Dalam program IMPI, usahawan belajar kuasai gunakan Facebook dengan cara yang betul, mudah dan berikan IMPAK besar kepada sales.

Amacam best kan?

3. Databased Mastery

Kesilapan ramai usahawan adalah tak kumpul databased dan menyebabkan bisnes hanya TOUCH & GO sahaja. Penat nak cari customer baru dan akhir sekali putus asa.

Jadi dalam Databased Mastery Usahawan belajar untuk collect databased dengan cara yang lebih mudah lebih automatik dan sistematik.

Bayangkan anda boleh kumpulkan 10,000 Databased dalam masa setahun dan convertionnya 30%?! WOW.

Maksudnya anda boleh dapat 3000 pelanggan dalam masa SETAHUN. Dan boleh offer untuk beli berkali dalam masa setahun. Ini kepada yang betul-betul nak jer boleh belajar. Tak nak Tak pe?

4. Coaching Offline dan Online

Bimbingan berterusan sangat penting dan bukan boleh sekali sahaja. Kita pun maklium masa sekolah dulu adakah kita belajar sehari sahaja untuk faham 1 topik?

Mesti hari-hari perlu datang sekolah kan? Sebab apa? Mestilah untuk lebih faham strategy dan bimbingan secara berterusan. Setiap kali coaching bulanan Tuan Najib dan Trainer Momentum update apakah strategi terkini untuk digunakan.

Jadi Setiap bulan Platinum melalui proses bimbingan secara berterusan selama 12 bulan.

5.E-Learning

E-learning adalah part yang paling best sebab anda boleh acces di mana-mana sahaja untuk belajar secara online iaitu rakaman dari program ARB, IMPI dan juga Databased Mastery.

Dalam e-learning, anda juga boleh belajar melalui video-video coaching yang telah di rakamkan secara Online dan anda boleh acces selama SETAHUN. 

Best ke best?