Kelas Kecil Yang Dijalankan

AYS-01

Automate Your Sales (AYS)

Automate Your Sales merupakan program untuk usahawan menjadikan perniagaan mereka beroperasi tanpa perlu pemantauan secara manual. Hal ini kerana penggunaan teknologi beserta perisian (software) terkini yang lebih mesra pengguna. Program ini juga sesuai untuk usahawan muda yang baru memulakan perniagaan kerana ia akan membantu menguruskan dan memahami perjalanan dan pengalaman pelanggan. Selain itu, usahawan juga akan diberi tunjuk ajar bagaimana perniagaan mereka boleh beroperasi dengan baik dengan mengurangkan penggunaan tenaga kerja manusia selain meningkatkan jualan dan berterusan membina pelanggan yang setia.

Sales Funnel Structuring (SFS)

Program ini wajib dihadiri oleh usahawan yang berdaftar kerana ia bertujuan untuk melihat potensi perkembangan perniagaan mereka di masa akan datang. Selain itu, kelas Sales Funnel Strategy diadakan supaya usahawan dapat dibantu untuk menyusun strategi penjualan yang betul dan merangka teknik pemasaran yang memberi impak besar. Usahawan juga akan diajarkan teknik-teknik kempen penjualan yang lebih teratur, berkesan dan dapat meningkatkan jualan mereka dalam masa yang singkat. Melalui teknik ini, perniagaan mereka akan sentiasa menjadi pilihan jenama utama pelanggan dan sebagai market leader dalam industri.

logo rpm merah

Database Mastery (DBM)

Program ini bertujuan membantu usahawan menguasai teknik pemasaran secara automatik melalui medium Emel Marketing. Kelas ini turut memfokuskan usahawan cara-cara untuk menaikkan jumlah conversion rate, iaitu menukarkan prospek mereka menjadi pelanggan yang akan sentiasa membeli produk dan perkhidmatan mereka berulang kali. Selain itu, usahawan juga akan diberikan ilmu pengetahuan mengenai susun atur serta strategi menguruskan database prospek dan pelanggan mereka. Hasilnya akan membantu usahawan mencecah jumlah conversion rate sebanyak 10% sehingga 30%.