Naskhah Sulung
Puan Iyzah Rahiman

24 koleksi cerita yang akan dikongsikan untuk dijadikan panduan dan teladan

Sinopsis

Tuan Ceo Puan Direktor

Tuan Najib Asaddok adalah nama yang tidak asing lagi dalam bidang perundingan pemasaran digital. Malah Syarikat Momentum Internet yang ditubuhkan beliau pada 7 Februari 2014 sehingga kini telah pun membantu lebih daripada 80,000 usahawan di seluruh Malaysia.

Pelbagai anugerah yang telah beliau terima antaranya ‘Nona Superwoman Award’, ‘100 Most Influential Young Entrepreneurs 2017’, ‘The Brand Laureate Award 2020’, ‘Ikon Keusahawanan Anugerah Orang Muda Johor 2021’ dan yang terbaru ‘Marketing – Outstanding Leadership Award Dubai’.

Apa yang diperolehi oleh beliau pada hari ini, pasti tidak akan tercapai tanpa wujudnya tulang belakang yang sentiasa memberi sokongan dan dorongan untuk beliau terus melangkah ke depan.

Tulang Belakang yang dimaksudkan tak lain tak bukan adalah isteri beliau, Puan Nuruliyzah binti Rahiman yang juga selaku Direktor di Momentum Internet Sdn Bhd.

Segala cerita dalam buku ini adalah perkongsian sedikit sebanyak perjalanan hidup beliau sebagai isteri kepada Najib Asaddok yang bermula daripada kosong hinggalah suami beliau menjadi usahawan internet yang berjaya.

Jika kita sudah kaya dan berjaya, orang hanya nampak luarannya sahaja. Namun kejayaan dan kekayaan itu tidaklah datang bergolek. Ia penuh dengan pengorbanan dan air mata. Perlu kepada sebuah kerja keras, ketekunan, dan kepercayaan yang tinggi kepada Allah S.W.T.

PREVIEW TUAN CEO PUAN DIREKTOR

[ Click Slide Untuk Preview ]

Kenali Penulis

puan Iyzah Rahiman

Jadi, berapa kos nak dapatkan Buku ni?

RM79

sahaja tapi...

Kepada follower Puan Iyzah, kami nak bagi lagi istimewa!

hanya RM29 je!

Tawaran ini efektif bermula pada 25 Mac 2022 sehingga 8 April 2022 sahaja tau!

Jangan lepaskan peluang untuk rebut tawaran masa terhad ni!

Maklumkan pada team kami melalui email order@momentuminternet.com. Sertakan bukti gambar bungkusan parcel dan item yang rosak.

Maklumkan pada team kami melalui email order@momentuminternet.com. Sertakan butiran diri nama, email, no tel, no invoice (jika ada)

Hubungi team kami melalui email order@momentuminternet.com. Sertakan butiran diri nama, email, no tel, no invoice (jika ada), bukti bayaran telah ditolak dari akaun

Jika perlukan bantuan untuk membeli, klik (https://momen.tm/bantusayanakbuku) untuk dapatkan bantuan

Maaf buat masa ini pihak kami tidak dapat membuat penghantaran ke luar negara, hanya semenanjung Malaysia, Sabah dan Sarawak.

Boleh layari https://www.4turbocopywriting.com untuk dapatkan promosi buku terkini.

Maklumkan pada team kami melalui email order@momentuminternet.com. Sertakan butiran diri nama, email, no telefon, no tracking

Buku buku ini dijual dalam hardcopy.

All Right Reserved © 2018 - 2022 | MOMENTUM INTERNET SDN BHD (1079998-A).